logo

Maak een afspraak!

Direct contact en uw vraag stellen? Dat kan! Mail mij gerust of bel en ik beantwoord uw vraag graag!
Google adverteren

Online marketing zoekmachines

Het verbeteren van de online zichtbaarheid van uw bedrijf of merk is een belangrijk onderdeel van online marketing. Aan de hand van een uitgebreide analyse van uw online doel en doelgroep wordt de juiste strategie bepaald. Met behulp van thema’s en een content-plan zorgt u voor continue groei in uw online zichtbaarheid. Zonder betaling beter vindbaar zijn tussen de zoekresultaten van zoekmachines? Kies voor SEO! Of wilt u gebruik maken van betaalde advertenties? Ga dan voor SEA. Het één sluit het ander niet uit, het integreren van SEO en SEA verrijkt elkaar alleen maar.

Naar SEO Naar SEA

Online marketing webdesign

Een website hoort bij een stevige basis in uw online marketingstrategie. Een professionele website kent een degelijk design, is zoekmachine vriendelijk door relevante content en makkelijk in onderhoud. Maar ook: wat vertelt u precies op uw website? Wat is uw doel? Wilt u bezoekers inspireren, motiveren, stimuleren of juist informeren? En wat zijn uw wensen qua stijl en beheer?

Naar webdesign
Facebook marketing

Online marketing Facebook

Het gebruiken van Facebook als marketingkanaal is populair en dat is niet voor niks. Via Facebook kunt u uw doelgroep heel specifiek bereiken door met ze in gesprek te gaan, maar ook door advertenties te plaatsen. Met de juist doelgroep-keuze kunt u uw doelgroep zeer specifiek bereiken en verleiden. Ook helpt AM marketing u met het analyseren van advertenties en het retargeten van potentiële klanten.

Naar Facebook marketing

Strategische online marketing

Het onderscheidend vermogen van uw bedrijf of merk bepaalt de strategie die gericht is op de positionering in de markt. De sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van het bedrijf vormen hierin de leidraad. Wat is de USP (Unique Selling Point) van uw bedrijf? Waar ligt de focus, wie is de doelgroep en welke middelen zijn hiervoor nodig? Er komt een gedegen strategisch marketingplan dat van A tot Z het gewenste marketingdoel realiseert voor uw bedrijf of merk.

Naar Strategische marketing
marketingstrategie