logo

Maak een afspraak!

Direct contact en uw vraag stellen? Dat kan! Mail mij gerust of bel en ik beantwoord uw vraag graag!

Een social boost met Facebook marketing

Met een sterke advertentie op Facebook meer fans rondom uw merk creëren

Onderweg in de trein, thuis op de bank en op het werk tijdens de koffiepauze: Facebook is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En hoewel het een gezellig netwerk is om contact te houden met uw vrienden, familie en verre buren is het óók een heel mooi platform om op te adverteren. Dankzij Facebook advertenties kunt u uw doelgroep zeer specifiek bereiken met mooie op maat gemaakte advertenties. Een gouden kans dus, die u zeker niet moet laten liggen. Maar hoe valt u nu op tussen alle andere advertenties die in ieders tijdlijn te vinden zijn? AM Marketing helpt u graag met uw Facebook marketing.

Waarom Facebook marketing?

Zeer specifiek uw doelgroep bereiken met mooie, interactieve advertenties

Dankzij Facebook adverteren kunt u uw doelgroep zeer specifiek bereiken om zo bepaalde diensten of producten aan de man te brengen. Maar ook wanneer u wilt werken aan uw naamsbekendheid of meer traffic naar uw website wilt generen is Facebook een mooie manier: dankzij de specifieke locatie-instellingen kunt u uw product of dienst aanbieden in precies die gebieden waar u dat wilt. Gaat u voor heel Nederland of alleen de dorpen rondom uw onderneming? Het kan allemaal!

 

AM Marketing zet voor u een social media plan op dat speciaal gericht is op het gebruik van Facebook als advertentiekanaal. We helpen u met het opzetten van advertenties, het instellen van de juiste doelgroep en het beheer van de advertenties. Ook gaan we kijken naar Facebook Retargeting: hoe bereiken we opnieuw die mensen die de vorige wel op uw website hebben geklikt, maar uiteindelijk geen actie hebben ondernomen? Dit is een bijzondere groep omdat zij duidelijk al interesse in uw onderneming hebben. Uiteraard laten we u ook zien hoe u resultaat kunt meten en helpen we u met het bedenken van ludieke acties. Wilt u meer weten over het gebruik van Facebook als advertentiekanaal, maak dan kennis met AM Marketing!

MAAK KENNIS
Facebook marketing
Voordelen van Facebook marketing

Het grootste voordeel zijn de specifieke instellingen die u kunt maken op het gebied van doelgroep en locatie. Daarnaast kunt u relatief makkelijk aan uw naamsbekendheid werken en kunt u met een prikkelende advertentie meer traffic naar uw website genereren. Op deze manier kunt u werken aan uw klantenbestand. Ook kunt u dankzij Facebook Retargeting specifiek de mensen bereiken die de vorige keer geen actie ondernomen op uw advertentie om zo deze groep nog een keer te stimuleren.

Specifieke doelgroep

Specifieke locatie

Retargeting

Naamsbekendheid

17

jaarlijkse groei

6

van de Facebook pagina's adverteert

75

merken promoten hun Facebook posts

Waarom Facebook marketing belangrijk is!

Bereik uw specifieke doelgroep met Facebook marketing

Facebook is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven: een heel groot deel van de bevolking zit zeer regelmatig op deze netwerksite. Een unieke kans om meer naamsbekendheid te krijgen, traffic naar uw website te genereren en leuke acties te delen met nieuwe en bestaande klanten. Bouw via Facebook een trouwe fanbase op waar u nog jaren mee in zee kunt gaan!

JA, ik wil groeien door Facebook
Benieuwd naar de mogelijkheden van Facebook marketing, retargeting en adverteren?