logo

Maak een afspraak!

Direct contact en uw vraag stellen? Dat kan! Mail mij gerust of bel en ik beantwoord uw vraag graag!

Op Google adverteren (SEA)

Dé manier om boven aan in Google te komen.

Adverteren in de plaatselijke krant kan absoluut relevant zijn, maar wanneer u veel meer mensen wilt bereiken en door heel Nederland gevonden wilt worden is zoekmachine adverteren een stuk interessanter. Dankzij Google Adverteren komt u bovenaan de pagina wanneer uw doelgroep op bepaalde zoekwoorden googelt. Een interessant optie van adverteren voor uw bedrijf die u zeker eens kunt overwegen. AM marketing kan u als freelance Adwords specialist helpen met het inkopen van advertentieruimte en het zo sterk mogelijk inrichten van uw advertentie. Zo helpen wij u met het kiezen van de juiste zoektermen waardoor uw advertentie vaak zal verschijnen voor relevante zoekers.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, het adverteren in zoekmachines.

Met SEA bedoelen we het adverteren in zoekmachines. Er wordt via Google Adwords advertentieruimte ingekocht waardoor uw website bovenaan verschijnt wanneer potentiële klanten op relevante zoektermen Googlen. Vaak gaat dit met cost-per-click, oftewel: voor iedere klik op uw website wordt een bedrag in rekening gebracht. Op Google adverteren is helemaal interessant voor ondernemers die online producten verkopen.

Een goede advertentie leidt niet alleen tot meer verkochte producten, maar ook tot meer bezoekers op uw site en een groter klantenbestand. Maar ook als u diensten verkoopt kan een goed ingezette zoekmachine advertentie erg waardevol zijn voor uw naamsbekendheid en bezoekersaantallen.

MAAK KENNIS
Google adverteren
Voordelen van SEA

Zoekmachine marketing is absoluut het overwegen waard wanneer u een grote groep potentiële klanten wilt bereiken. Zoekmachines worden ongelooflijk veel gebruikt, zowel door bedrijven als particulieren. Een lokaal krantje of een flyer kan hier niet tegenop! Daarnaast is het voordelig dat u betaalt voor het aantal clicks dat gegenereerd wordt. Zo betaalt u echt voor websitebezoekers en niet alleen voor het bereik.

 

De zoekmachine-gebruikers die uw advertentie te zien krijgen, zoeken ook daadwerkelijk op de keywords die u heeft ingesteld. Dit zorgt ervoor dat u een veel specifieker publiek bereikt dan wanneer u een advertentie plaatst op een ander platform.  U kunt dus zeker winst behalen met adverteren via een zoekmachine. Als uw SEA expert geeft AM Marketing u graag advies over hoe u zo’n advertentie het beste aanpakt en hoe u uw Google Adwords account het beste inricht.

Groot bereik

U betaalt voor websitebezoekers

Bovenaan in google

Vergroten van naamsbekendheid

10

van website bezoekers komt via een ad

30

van bedrijven besteed SEA uit

16

jaarlijkse groei aan internet ads

Waarom SEA belangrijk is!

Een groot bereik, maar wel gericht op een specifieke doelgroep

SEA is belangrijk om mee te nemen in uw marketingstrategie, omdat u dankzij deze techniek een zeer groot publiek kunt bereiken. Dit publiek is echter wel een stuk specifieker dan wanneer u een ander advertentieplatform gebruikt, dankzij het strategische gebruik van zoekwoorden. Als u met uw bedrijf meer clicks op uw website wilt generen, meer producten wilt verkopen of een groter klantenbestand wilt opbouwen helpt AM Marketing u graag met het opstellen van een goedlopende zoekmachine.

JA, ik wil beginnen met Google Ads
Benieuwd naar de mogelijkheden van adverteren met Google?