logo

Maak een afspraak!

Direct contact en uw vraag stellen? Dat kan! Mail mij gerust of bel en ik beantwoord uw vraag graag!

Een duidelijk plan met strategische marketing

Creëer duidelijkheid voor uzelf dankzij een helder marketingplan

Marketing. Het blijft een lastig begrip en heeft u het nou wel echt nodig? Jazeker! Een helder marketingplan is essentieel voor de groei van uw bedrijf. Dankzij een duidelijk geformuleerd plan heeft u veel beter zicht op waar u heen wilt met uw organisatie. Als u freelance marketingconsultant helpt AM Marketing u heel graag met het schrijven van een goed marketingplan waarin alle aspecten van uw organisatie naar voren komen. Wat zijn uw kansen en waar liggen uw zwaktes? Hoe gaat u zich de komende jaren in de markt positioneren? Een sterk bedrijfsplan ligt aan de basis van een goedlopend bedrijf. Daarnaast helpt AM Marketing u graag met de uitvoer van deze marketingstrategie. Als uw freelance marketingconsultant helpen wij u op weg naar het behalen van uw marketingdoelen terwijl u zich bezig kunt houden met de bedrijfsvoering.

Waarom een marketingstrategie?

Een heldere strategie creëert rust en de ruimte om dat te doen wat u écht leuk vindt

Met een goed plan op papier heeft u een sterke basis waar u op terug kunt vallen. En dat is belangrijk, want ondernemer zijn betekent dat u vaak in zeven sloten tegelijk loopt. Dat is niet erg, want dankzij een heldere strategie weet u precies waar u en uw onderneming naartoe gaan. Het opstellen van een marketingstrategie is daarom een belangrijk onderdeel van het schrijven van een ondernemingsplan. Hoe kunt u zorgen dat uw onderneming winstgevend wordt? Waar liggen de kansen op de markt? En ook de minder leuke aspecten moeten in kaart worden gebracht: waar is uw onderneming minder goed in? Waar is de concurrent beter in en hoe gaan we dit oppakken

 

Doordat we al deze aspecten nu daadwerkelijk op papier hebben gezet creëert u voor uzelf ruimte en rust in de chaos. U heeft een plan om op terug te vallen en waarmee u aan externe partijen uw visie kunt toelichten. Als u AM Marketing inhuurt als uw marketingconsultant geeft u uzelf de kans om dat te doen wat u echt leuk vindt: ondernemen. AM Marketing zorgt ervoor dat uw bedrijf de marketingstrategie kan naleven en doelen gaat behalen.

MAAK KENNIS
marketingstrategie
Voordelen van een marketingstrategie

Dankzij een goed geformuleerde marketingstrategie heeft u altijd een plan om op terug te vallen. Een marketingplan schrijven kost even werk, maar AM Marketing neemt u deze last graag uit handen. Wij zorgen voor een plan waarin u de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van uw onderneming precies in kaart gebracht ziet.

Maar ook aanbevelingen voor vooruitgang en leuke acties vindt u terug in dit plan. Verder ondersteunen we u graag in de uitvoer van uw marketingstrategie. Dit scheelt u een hoop gepieker, eindeloze brainstormsessies zonder échte resultaten en creëert rust en een duidelijke weg om te volgen. Alleen maar voordelen dus!

Creëert rust

Maakt een einde aan brainstromsessies zonder resultaat

Stippelt een duidelijke weg uit

Brengt zwaktes, bedreigingen, kansen en sterktes in kaart

47

heeft geen (online) marketingstrategie

67

van de B2B markt zegt dat content hoogste prioriteit is

23

van de B2B market heeft een customer-centric approach

Waarom een marketingstrategie belangrijk is!

Een duidelijk strategie op het gebied van marketing is onmisbaar als basis van uw bedrijf

Een marketingstrategie is onderdeel van uw bedrijfsplan en is onmisbaar als basis van uw bedrijf. Een marketingplan moet u echter wel eens in de zoveel jaar vernieuwen, want de markt verandert net zo hard als uw bedrijf. Hoe gaat u uw dienst of product verkopen? En waar liggen voor u de kansen? Bij AM Marketing helpen we u graag met het schrijven van een marketingplan, het uitstippelen van een strategie en ondersteunen we ook zeker in de uitvoer. Zorg voor focus en visie dankzij een goede strategie en behaal uw doelen!

JA, ik wil een duidelijke marketing strategie
Benieuwd naar de mogelijkheden die een duidelijke marketing strategie biedt?