logo

Maak een afspraak!

Direct contact en uw vraag stellen? Dat kan! Mail mij gerust of bel en ik beantwoord uw vraag graag!

Professionele website laten maken met WordPress

AM Marketing voorziet u van een snelle, responsive website

Zonder website kan uw bedrijf anno 2017 eigenlijk niet meer bestaan. Online vindbaar zijn is belangrijker dan ooit tevoren! En wist u dat een groot gedeelte van uw websitebezoekers uw site via een smartphone of tablet bezoekt? Dankzij een responsive design past uw website zich soepel aan en wordt uw content op iedere apparaat mooi weergegeven. Met een mooie, snelle website maakt u geheid indruk en geeft u online een goed visitekaartje af! Een website laten maken door AM Marketing is de juiste keuze. AM Marketing maakt voor u de website van uw dromen, zonder dat het u klauwen met geld kost.

Waarom een website laten maken?

Met een professionele site geeft u uw visitekaartje af in de online wereld

En de online wereld, die is belangrijker dan ooit. Neem uzelf maar eens als voorbeeld: hoe vaak zoekt u via het internet naar een dienst of product? Oneindig vaak, waarschijnlijk. Alleen een fysieke vestiging van uw bedrijf is niet meer genoeg, u moet ook online een plaats hebben waar uw klanten terecht kunnen. Ook is het belangrijk dat u deze website goed onderhoudt en regelmatig vernieuwd. Zo blijft u website up-to-date en snel, wat weer goed is voor de vindbaarheid!

 

AM marketing helpt u met het vernieuwen van uw website of voorziet u van een compleet nieuw webdesign. Wij werken met WordPress-websites en zorgen ervoor dat het webdesign altijd responsive is. Zo krijgt iedere potentiële klant uw website op z’n best te zien!

MAAK KENNIS
Website laten maken

Voordelen van een website laten maken door AM Marketing

Er zijn tegenwoordig talloze websitebouwers te vinden. Waarom zou u uw website laten bouwen door AM Marketing?

 

Wanneer u een website bij AM Marketing laat bouwen heeft u altijd expertise tot uw beschikking. Wilt u alleen een site opgeleverd of wilt u deze ook laten vullen met tekst en beeld? Bij AM Marketing vindt u alle expertise gebundeld. Tijdens de intake worden uw doelen en wensen uitgebreid besproken. Daarna wordt er een wireframe gecreëerd: een schets van de indeling van de website. Verder krijgt u na het opleveren van uw website een persoonlijke stijlgids waarin alle lettertypes en kleuren die AM Marketing gebruikt heeft te vinden zijn. Deze kunt u dan weer gebruiken voor uw andere communicatie-uitingen waardoor uw huisstijl één mooi geheel blijft.

 

Hebben we alle elementen besproken en bent u tevreden? Dan gaat AM Marketing voor u aan de slag met een passend design. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en pas wanneer u honderd procent tevreden bent gaat de site live. Dan voorziet AM marketing u ook nog van een inlog, een handleiding en een training, zodat u ten alle tijden zelf beeld en tekst kunt aanpassen of toevoegen. Ook vertellen wij u hoe u met Google Analytics altijd toegang heeft tot u website statistieken.

Eén aanspreekpunt met alle expertise

Doelen en wensen duidelijk geformuleerd

Wireframes

Stijlgids om te helpen kiezen

Pas live wanneer u helemaal tevreden bent

AM Marketing helpt u met het eigen beheer

94

van websites zijn NIET mobiel vriendelijk

70

van de websites hebben geen call-to-action

52

van de MKB'ers hebben geen website

Waarom een professionele website belangrijk is!

Zorg voor online vindbaarheid en haal klanten online binnen

Uw eerste indruk laat u tegenwoordig niet alleen meer achter op een netwerkborrel, maar met uw website. Met een mooie website heeft u een online plaats waar uw klanten terecht kunnen wanneer ze meer over uw dienst of product willen weten en biedt hen een makkelijke manier om contact op te nemen.

 

En het mooie is, bij AM Marketing hoeft een professionele website u helemaal geen klauwen met geld te kosten. Bekijk hieronder de kosten om een website te laten bouwen en neem vooral contact op wanneer u vragen heeft of wilt kennismaken!

JA, ik wil een nieuwe website laten maken
Benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe professionele website?